• PDF

Големопродажба - Солета

Продажбата на големо вклучува повеќе оддели и тоа:
 теренски комерцијалисти и merchandiser-и за прием на нарачки, следење на залихи и позиционираност на производите
 оператори за прием и фактурирање на нарачки
 магацин за планирање , подготовка и издавање на нарачки

Магацинскиот простор е проектиран и организиран според  НАССР стандардите и истиот е предвиден за тековно задоволување на неколкудневните потреби и барања на купувачите.

Принципот на работа на големопродажбата вклучува следење на предвидените потреби и сезонски влијанија.


Вие сте на: Продажба Големопродажба

Веб страницата користи колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро корисничко искуство. Прочитај повеќе.