Шунките се висококвалитетни месни производи, произведени од најквалитетни суровини по светски стандардизирани постапки на производство.
Палетата на оваа група производи ја сочинуваат различни типови на шунки:

Шунки од свинско месо
Шунки од мисиркино месо
Пилешки шунки
Чадени шунки

Овие типови на шунки меѓусебе се разликуваат според начинот на изработка, производствените постапки, термичкиот третман како и категориите на месо, зачини и останатите суровини вградени во самите производи. Шунките произведени во нашиот високо-технолошки погон претставуваат производи со гарантиран квалитет ,препознатлив вкус и нутритивен состав со докажано низок процент на маснотии, а висок процент на протеини.
Вие сте на: Производи Шунки

Веб страницата користи колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро корисничко искуство. Прочитај повеќе.