Производствениот капацитет на "СОЛЕТА" лоциран на ул."Перо Наков"бб на 2400м² е проектиран и опремен според највисоки технолошки стандарди од областа на месопреработката.

Нашиот производствен погон е опремен со модерно дизајнирани машини со електронска контрола и управување на истите.
Вие сте на: Услуги Производство

Веб страницата користи колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро корисничко искуство. Прочитај повеќе.