Контакт


Адреса: Ул. 1632 бр.32,
                1000, Скопје

Tелефон:  02 255 11 07

Факс:         02 255 11 75

Мобилен:  071 350 563

Види мапа на нашата локација

Вие сте на: Контакт Дирекција

Веб страницата користи колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро корисничко искуство. Прочитај повеќе.