Контакт

 

Адреса: Ул. 1632 бр.32,
1000, Скопје

Влатко Пецевски - телефон: 071 350 824

Крсте Пецевски - телефон: 071 733 776

Дарко Стевковски - телефон: 071 350 823

Ацо Богдански - телефон: 076 499 790

Гоце Филиповски - телефон: 070 242 227

Види мапа на нашата локација

 
Вие сте на: Контакт Комерција

Веб страницата користи колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро корисничко искуство. Прочитај повеќе.